Verblijf op La Miana

Het verblijf op La MianaWe verblijven in en rondom de oude pastorie van la Miana. Hier zijn de slaapkamers, gebruiken we gezamenlijk onze maaltijden en volgen we de cursussen. Iedere cursus heeft een eigen plek. Schilders en beeldhouwers hebben als basis een overdekt atelier, andere cursussen vinden plaats in de pastorie, op het terras, in de kapel, buiten op het plein, het terras naast het zwembad of op de velden. We treffen elkaar tussendoor, tijdens de pauzes en bij alle maaltijden.

Eten en drinkenAlle cursussen worden aangeboden op basis van een volpension verblijf met ontbijt, lunch en diner. Tijdens de cursus is er koffie en thee. ‘s Avonds bestaat de maaltijd uit drie gangen en wordt geserveerd met een lichte landwijn uit de streek. Alles wordt vers bereid op ‘La Miana’. Er wordt afwisselend gekookt, veel vegetarisch en een enkele keer met vlees en/of vis. We houden rekening met eetwensen.

Slapen in de pastorieEr is slaapgelegenheid in de pastorie. Alle kamers hebben min. 2 slaapplaatsen en hebben één- en/of tweepersoons bedden. Er zijn meerdere badkamers voor gemeenschappelijk gebruik. Enkele kamers hebben een eigen badkamer. Eenpersoonskamers zijn beperkt. Beddengoed is aanwezig. Handdoeken en badlakens voor het zwembad graag zelf meenemen.

Slapen in een tentLa Miana heeft enkele plekken beschikbaar voor een zelf-meegenomen tent of een camper. Je maakt in beide gevallen gebruik van de faciliteiten in de pastorie zoals het sanitair en alle maaltijden.